ME Galan 2017

Hur ska man boosta lanseringen av framtidens värmepump?

Svar: Jo genom att bygga stolthet i alla led, från fabriksrepresentanter och ledning till alla återförsäljare i hela Sverige. Produktnamnet Hero var lätta att bygga vidare på! Här ska alla känna sig som hjältar!

Genomförandet:
En lördag samlades fabriksrepresentanter, generalagentens starka team samt återförsäljare från hela landet till en stor kick-off! Eftermiddagen ägnades åt konfererande och kick-offen kulminerade på kvällen i en stor Gala på Berns. Drygt 200 personer välkomnades på röda mattan av Roddy Benjaminsson, alias Hero. John Houdi stod för programledarskapet där mat, dryck, produktinformation och scenaktiviteter avlöste varandra.

Avslutningen då…
Jo Måns Zelmerlöv givetvis! Vi sa väl att temat var HERO? Vår fantastiska kunds storsatsning har gett resultat, som de själva skrev: ”Vi är supernöjda och stolta som superhjältar. Har fått idel lovord från både kunder och kollegor.”

Uppdragsgivare: Mitsubishi Electric Scandinavia

 

Great things come from being inspired

Under åren har vi haft möjlighet att vara en del av många fantastiska varumärken och kampanjer. Och vi ser fram emot ännu fler. Med gamla och nya vänner. Är du sugen på samarbete? Vi träffas gärna! Hos oss, hos dig eller någon annanstans?